• Elenore

Fyra hästar till start på Visby.


Först ut var debuterande treåringen Cobbys Forever som dock galopperade bort sina chanser direkt i startmomentet. Ställde sig och travade runt, gick i mål på sista slanten via tiden 1.21,9g/2120. Nya tag och då förhoppningsvis felfritt.


På tur stod Fanny Leader som fortfarande var morsk sedan senaste dödenssegern, så idag upprepade hon proceduren och tog ännu en läcker kross-seger från utvändigt ledaren.


Tiden idag blev 1.13,1a/1620 vilket är nytt personbästa över distansen. Segern togs med 4 längders marginal och belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB samt skötare Sara Norrström.


Därefter tog Cobbys Angelica en fin andraplats från dubbla tillägg, detta via en resa i fjärde utvändigt. Följde i storfavoritens rygg fram till slutsvängenoch försökte ge denna en match sista biten via tredjespår. Kopplade greppet men Båths häst kontrade till seger. Tiden blev 1.15,4a/2160.


Sist ut idag var Dory Hall, långsam från start och hamnade i bakre klungan. Vid 1000 m körda gav sig Dory ut i tredjespår. Gavs rygg men tappade lite för att sedan ta tag i grejerna igen på ett OK sätt fram till fjärdeplatsen på tiden 1.16,7a/2120.


#DoryHall #CobbysForever #CobbysAngelica #FannyLeader

  • Elenore

Fyra hästar till start på Solvalla. Först ut var Bottnas Highlight som fick en fin resa i tredje utvändigt. Letade sig ut in i sista sväng och testades i spåren men kunde inte rå på täthästarna. Räckte fram till sjättepriset via tiden 1.16,5/2140 vilket var en fin sänking av tidigare personbästa.


Nikita Sunrise stod på tur och där blev det en ordentlig fartfest som räckte fram till tredjepriset. Fick position som femte häst på innerspåret och kunde tassa med spårsnålt fram till upploppsrakan där hon gav sig ut i spåren och avslutade fint. Kämpade starkt fram till tredjepriset på svettiga 1.12,9a/2140 vilket givetvis är nytt personbästa i karriärens nionde start.


Därefter startade Bellaforza som även hon fick en smygresa fram till avslutningen som hon levererade med mersmak. Ett femtepris blev det för henne och tiden 1.14,9a/2140 var även det ett personbästa.


Sist ut ikväll var Idreamicanfly som snabbstartade till rygg ledaren som efter positionsbyten blev tredje invändigt. Fick lucka över upploppet men kunde inte rå på täten och slutade på en fjärdeplats via tiden 1.13,6a/2140.


#Idreamicanfly #Bellaforza #BottnasHighlight #NikitaSunrise  • Elenore

Up To Me till start på Axevalla i "Monté-StoChampionatet".


Emilia Leo satt i sadeln och bjöd Up To Me på en resa i tredje invändigt. Gav sig ut i tredje utvändigt. Gav sig ut för attack med dryga halvvarvet till mål och tog med lätthet grepp om andrapriset, men kunde inte rå på forne StoChampionatsvinnaren Galactica som var helt överlägsen på banan. Tiden över mål blev fina 1.13,5a/2140 och belöningen för det 50 000 kr.


#UpToMe

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon