• Elenore

171024

Fyra hästar till start på Eskilstuna under tisdagskvällen. Ingen kanondag men så är det ibland.


Vi inledde med dagens stora hopp Joanna S. som ju visat på fin kapacitet i sina två inledande starter i karriären. Hon fick en trivsam resa i andraspår men när Claes lyfte ut henne för attack i tredjespår på sista borte lång kände han direkt att det inte var samma tryck i henne som tidigare starter och hon fick även svårt att hålla aktionen i styr. Över upploppet rullade hon över i en kort galopp, ställde sig fort men var utan chans i det läget och slutade oplacerad på tiden 1.17,3ag/2140.


På tur stod Andromeda du Nord som startade i ett lärlingslopp med Sandra Nordemo i vagnen. Här blev det en snöplig galopp i första sväng samtidigt som hon just skulle placeras i en fin position. Gick sedan med bakom fältet på tiden 1.18,1g/2160 och var OK på det.


Sedan var det dags för Lovely Lohr men här tog det slut innan det ens börjat då Lovely slog på en galopp i startmomentet. Diskvalificerad, nya tag.


Sist ut var 3-åriga Fleur Magique som räddade kvällen något med en fin tredjeplats på tiden 1.17,6/2140. Ett nytt personbästa. Är lite sen och seg, men kommer mer och mer!


#LovelyLohr #AndromedaDuNord #FleurMagique #JoannaS

8 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon