• Elenore

180102

Årets första travdag firades på hemmabanan Solvalla och det var samtidigt invigning av Solvallas tisdagstrav - vi var på plats med två starthästar.


Capone Sisu inledde och även denna gång satt hans skötare Linn Stolt i sulkyn. Linn bjöd honom på en fin resa invändigt för att sedan smyga ut i andraspår in på sista bortre långsidan. Där satt han kvar till sluttampen av upploppet då ekipaget utanför tröttnade, och med fritt spelrum bjöd Capone på en pigg spurt som räckte till tredjepriset på tiden 1.17,4/2140.


Därefter startade Coktail Chip som kördes av Anders Eriksson. Coktail placerades en bra bit ner i kön i andraspår och med varvet kvar till mål styrdes hon ut i tredjespår. Trots ryggresa i spåren syntes det tidigt att hon inte skulle ha något med loppets utgång att göra och hon slutade oplacerad på tiden 1.15,7a/2140. Känslan är att hon gör sig bäst med smyglopp och hon kommer snart igen.


#CaponeSisu #CoktailChip

32 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon