• Elenore

180419Fin kväll på Gävletravet där tävlingarna började på bästa sätt med andra raka segern för fyraåriga Yieldson. Senast var spets och slut melodin men denna gång visade han att även smygläge och attack till slut funkar för seger. Satt placerad som 4e häst i andraspår under loppets gång, gav sig med i attacken i tredjespår med dryga halvvarvet kvar och var bara starkast över upploppet. Vann med en halv längds marginal på tiden 1.16,1/2160. Segern belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar Yieldsons ägare W Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB och såklart skötare Sandra Nordemo.Till start var även Coktail Chip som presterade riktigt fint efter omöjlig(?) resa. Satt fastkilad invändigt i ett samlat fält och hittade sen lucka mitt på upploppet, sveper många med sin spurt som räcker fram till tredjeplatsen, ett morrhår ifrån andraplatsen. Törs man lova seger med vettigare resa? Tiden över mål blev 1.14,8/2160.


#Yieldson #CoktailChip

8 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon