• Elenore

180726

Tre hästar anmälda till Visbys tävlingar under torsdagen, däremot fick Mr Maha stå över sin medverkan pga en svullnad i ett ben, vi hoppas han snabbt är på banan igen.


Först till start var dock Ohh Etell som styrdes direkt mot täten och höll grepp om ledningen fram till utgången av sista sväng där han sedan ett par hundra meter fått press utvändigt. Tröttnade lite över upploppet och tappade grepp om både ledning och framskjuten placering, fick nöja sig med femteplatsen på tiden 1.15,3/2120. Nya tag.


Då Mr Maha & Happy Romeo skulle startat i samma lopp blev Romeo ensam kvar, i vagnen satt Johan Wiman. Snabb ur volten och var gått gåendes framåt då han kom ur balans och tappade sina chanser i en galopp in i första kurvan. Ställde sig och fullföljde men var såklart matt i benen sista biten och fick nöja sig med sista prischecken över mål. Tiden blev 1.17,9g/2120.


#OhhEtell #HappyRomeo #MrMaha


15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon