• Elenore

181003


Onsdagkväll på Solvalla där vi startade två hästar. Precis som senaste dagarna inledde vi med en stilig seger och gemensam nämnare i samtliga är skötare Sandra Nordemo som haft en riktigt läcker vecka med 3 segrar på 3 starter, bra jobbat Sandra!!


Denna gång stod Vine Vision för segern. Första tusingen satt han placerad i tredje utvändigt innan han styrdes fram och avverkade resten av loppet i dödens. Hade kopplat grepp in på upploppet men då närmaste konkurrent galopperade blev segern ännu enklare. Triumfen togs med 2 längders marginal på nya rekordet 1.14,6a/2140.


Vi gratulerar i vanlig ordning hästens ägare, Björn & Ulla Sjöström HB och W. Horse AB.


Till start var även New Steel som fick en omöjlig löpning då han blev över i tredjespår. Hittade ner i andraspår med dryga halvvarvet till mål men då var loppet "förbi" för våran del. Glöm denna start, han kommer igen!


#NewSteel #VineVision


15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon