• Elenore

181011


Trav på två banor idag.


Visby inledde med lunchtrav och där debuterade tvååriga Eddy West med en säker seger via ledningen. Vann enkelt trots en snabb avslutning. Tiden över mål blev 1.17,8/1620 med 1,5 längds marginal till tvåan. Insatsen belönades med 20 000 kr.


Vi gratulerar ägande AB B.L. Wester, Täby samt skötare Sara Norrström!


Till start på Visby var även treåriga Sara Hall som tyvärr slog på en galopp från start som resulterade i stor markförlust på det övriga gänget. Följde upp fint med en stark upphämtning där hon slutade trea, inte långt ifrån andraplatsen. Tror hon hade gett konkurrenterna en rejäl match om hon inte inlett med en tappstart. Tid över mål blev 1.19,8g/2120.


Framåt kvällen startade Bizzi Blizz på Gävletravet med Sandra Nordemo i sulkyn. Knepigt startspår bäddade för en resa en bit bak i fältet. Blev hängandes utan plats att gå ner på inledningsvis men kunde sedan backa sig ner som sista häst på innerspåret. Försökte mellan hästar sista biten men fick aldrig riktigt fritt och slutade i det slagna fältet på tiden 1.15,5a/2140. Kommer igen.


#BizziBlizz #EddyWest #SaraHall

3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon