• Elenore

190123Två hästar till start på Solvalla och Emilia Leo var ryttare/kusk på dom båda.


Kvällen inleddes på bästa sätt där Sebastian Hall var åter i segertagen under sadel. Tillsammans med Emilia tog han en lugn start, placerad som tredje häst utvändigt, innan de gav sig ut för ett resolut avancemang med 900 meter till mål. Tog sig snabbt famåt och landade utvändigt om ledaren vid ingången av sista sväng. Masserade ledaren över upploppet men kopplade sedan greppet om kort före mål och gled undan till en lätt seger med 1,5 längds marginal. Tiden blev 1.15,5a/2140 för 40 000 kr i förstapris.


Segern blev Sebastians 5:e i karriären, samt den 4:e i vår regi. Vi gratulerar ägande Stall Garant samt Sebastians skötare Ellen Bergman!


Till start var även Ohh Etell som spenderade loppet som tredje häst på innerspår. Hittade ut i andraspår i utgången av sista sväng. Fick aldrig riktigt fritt, men höll mest farten ändå och hade inte stora resurser kvar att briljera med. Slutade femma, knappt slagen om fjärdepriset, på tiden 1.15,8/2140.


#OhhEtell #SebastianHall

43 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon