• Elenore

200618

Rättvik med två starthästar! Först ut var Fanny Leader som debuterade i regi Sjöström i första försöket till Hästägarcupen. Kunde inte öppna från start utan fick nöja sig med position som fjärde häst i andraspår. Letade sig ut med lucka över upploppet och avslutade helt okej till fjärdepriset vilket innebar att Fanny kvalat in till finalen samma kväll. Tiden över mål blev 1.13,9a/1640.


Även Bellaforza var med till Rättvik och hon gjorde en fin insats som tvåa i ett litet fält. Under resans gång placerad i tredje utvändigt. Följde med i ryggar fram till upploppet då hon styrdes ut och spurtade med mersmak. Tiden över mål blev 1.17,1/2140 vilket är ett nytt personbästa.


I dagens nionde lopp blev det då dags för final i Hästägarcupen där Fanny Leader dragit ett andraspår. Fick ett lopp "mitt i smeten" bland hästar. Fick aldrig lucka till slut men tassar med i pigg stil mellan hästar till fjärdeplatsen på tiden 1.15,7g/2140. Vassare i dagens andra lopp!


#FannyLeader #Bellaforza

6 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200623

En häst till start på Solvalla, det handlade om Dory Hall som tillsammans med Mika Fors startade i dagens andra lopp. Inledde invändigt för att sedan smyga ut i tredje utvändigt. Kunde inte riktigt fö

200620

Rättvik på nytt, denna dag var det dags för Return of Bols och Nikita Sunrise. Return of Bols först ut, han fick ett lopp i vinnarhålet. Hårt tempo loppet igenom vilket satte sig lite i benen. Tröttna

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon