• Elenore

200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa. Jagade ledaren och var påväg att utmana då han istället ramlade över i galopp och diskvalificerades för den fadäsen. Sämst tvåa annars, vi får ta nya tag.


I loppet därpå startade både Cobbys Forever (Janina Glad) och Bottnas Highpower (Claes). Forever skötte sig fint ur startvolten och fann position på innerspåret, dock en bra bit från täthästarna. Gick i mål ok i skymundan till femtepriset på tiden 1.21,6/2120.


Bottnas Highpower kom iväg fint från start och följde i rygg på ledaren. Hade problem med travet och föll i galopp som tvåa in på upploppet. Tappade andrapriset på det, ställde sig kort därpå och fullföljde som trea, utan att vara till sin rätt aktionsmässigt. Tid över mål 1.20,7g/2120.


Cobbys Angelica sist ut. Under resans gång sista häst i andraspår. Påväg framåt med varvet kvar men just innan hon landade i dödens klev hon över i galopp och tappade mark på detta. Ställde sig och kom ikapp bra som fyra, inte långt ifrån tät trion. Vinner buslätt utan galopp?


#CobbysForever #CobbysAngelica #BottnasHighpower #QvantingIndika

13 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

200826

Solvalla med tre hästar till start. Först ut var Eddy West som hittade position som sista häst i andraspår. Ut i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Gott gåendes och uppe som tredje häst in i si

200818

Gävletravet med tre hästar till start. Inledde kvällen gjorde Jonathan Boko som provades för täten men fick nöja sig med rygg ledaren där han sedan fastnade bakom trött ekipage. Oplacerad över mål med

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon