top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

.. och så lite resultat.

Hästarna har tävlat på under uppdateringen av hemsidan och innan vi övergår till normal rapport av stallets starter så kommer en snabb tillbakablick av resultaten som ännu inte rapporterats på den gamla hemsidan.

Vi väljer att lyfta fram periodens tre segrare i datumordning;


30/4 - Jaguar Dream

Finåkte till spets och därifrån styrde han över loppet efter eget tycke och smak.


Pep iväg i en snabb avslutning till tangerat personbästa på 1.12,6a över distansen 2140 meter, och karriärens åttonde seger var därmed i hamn. "Gunde" belönades med 40 000 kr och har nu tjänat drygt 240 000 kr på årets fem starter.


Vi gratulerar ägare Björn & Ulla Sjöström HB & W.Horse AB, samt skötare Linn Stolt!


1/5 - Eddy West

Kapable men specielle Eddy West är svår att stoppa när han har en bra dag och det bjöd han verkligen på idag. Känslostorm för skötare Sara Norrström som jobbade sin sista dag efter 7 år hos Stall Sjöström när passhästen Eddy bjöd på karriärens tolfte seger efter en sylvass avslutning i spåren. Med insatsen kvalade Eddy in till Bronsdivisionens final under Elitloppshelgen och gör han en liknande insats då blir han spännande att se!

Tiden över mål blev 1.14,1/2140 och segerchecken på 110 000 kr tog honom över 800 000 kr intjänat i karriären. Stort grattis säger vi till ägare AB B.L.Wester och så Eddys skötare Sara Norrström!
5/5 - Breeze

Ä.n.t.l.i.g.e.n, så kände nog hela kretsen kring Breeze när hon höll benen i styr och fullständigt krossade sina motståndare i de treåriga stonas avdelning av Margaretas Tidiga Unghästserie. Trots en regntung Solvallabana dansade hon fram i ryggar tills hon plockade ner konkurrenterna i en vass slutrunda. 6 längder skiljde henne från loppets andraplacerade och när vår lilla ferrari Breeze klippte mållinjen fanns gott om krafter kvar att åka med.


Fina 300 000 kr intjänat i dagens start och drygt 500 000 kr intjänat på karriärens nio starter, det är starka papper för Breezan som ännu är obesegrad felfri... Tiden idag blev 1.15,4a/2140 på något tung bana.


Stort grattis Anders & Kristin Hedlund som äger, och Linn Stolt som står för skötarjobbet!


#JaguarDream #EddyWest #Breeze

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page