171024

Fyra hästar till start på Eskilstuna under tisdagskvällen. Ingen kanondag men så är det ibland.


Vi inledde med dagens stora hopp Joanna S. som ju visat på fin kapacitet i sina två inledande starter i karriären. Hon fick en trivsam resa i andraspår men när Claes lyfte ut henne för attack i tredjespår på sista borte lång kände han direkt att det inte var samma tryck i henne som tidigare starter och hon fick även svårt att hålla aktionen i styr. Över upploppet rullade hon över i en kort galopp, ställde sig fort men var utan chans i det läget och slutade oplacerad på tiden 1.17,3ag/2140.


På tur stod Andromeda du Nord som startade i ett lärlingslopp med Sandra Nordemo i vagnen. Här blev det en snöplig galopp i första sväng samtidigt som hon just skulle placeras i en fin position. Gick sedan med bakom fältet på tiden 1.18,1g/2160 och var OK på det.


Sedan var det dags för Lovely Lohr men här tog det slut innan det ens börjat då Lovely slog på en galopp i startmomentet. Diskvalificerad, nya tag.


Sist ut var 3-åriga Fleur Magique som räddade kvällen något med en fin tredjeplats på tiden 1.17,6/2140. Ett nytt personbästa. Är lite sen och seg, men kommer mer och mer!


#LovelyLohr #AndromedaDuNord #FleurMagique #JoannaS

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon