171128

Nytt på personalfronten!

Denna höst blev verkligen förändringarnas tid och nya utmaningar har lockat för flera i personalen, samtidigt har vi hälsat nya förmågor välkomna som har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att jobba på topp i vår sport!


Förra veckan tackade vi av Jennifer Persson som varit en viktig kugge i stallet i flera år nu, inte minst i sin roll som stallets duktiga montéryttare men kanske allra mest som den glada, motiverade och kunniga hästskötare hon är! Nu lockar nya utmaningar och vi önskar henne lycka till!


Samtidigt är det här sista arbetsveckan för Marko Korpi som med lugn och stadig hand vårdat våra unghästar sedan i våras. Samtliga hästar i vår 1-års kull är i vagn och uppträder tryggt och moget och det är Markos förtjänst. Förändringar på familjefronten samt ett jobberbjudande som blev svårt att motstå gör att vi nu behöver söka en efterträdare att ta vid och forma våra fina unghästar. Skulle du eller någon du känner passa för denna tjänst - hör av er till Claes!


Och till sist - det är svårt att skriva om sig själv men jag, Elenore Larsson, jobbar veckan ut innan jag kastar mig ut i en helt ny värld och provar något nytt. Det känns både roligt, ledsamt, spännande, läskigt, tråkigt osv, på samma gång, men jag måste prova! Jag har jobbat 7 år hos Claes & Björn och det är 7 år jag inte hade velat spendera i något annat stall. Jag har lyckats samla på mig några ansvarsområden under årens gång och jag kan lugna er direkt med att hemsidan kommer att rulla på som vanligt, även Instagram & Facebook i den mån det går.Det var ur träning.. Vi har ju två nya på listan också!

Ersätter Jennifer gör Catarina Damström som är minst sagt rutinerad med över 15 år i sporten. Catarina inledde med 11 år hos Håkan "Hockey" Eriksson och tog bland annat hand om stjärnan Acclaim. Senast kommer hon från 5 år hos Stig H Johansson.


Linn Stolt heter tjejen som tar över efter Elenore. Även här ett läckert CV med travgymnasiumet Wången, därefter arbete hos bl a. Joakim Lövgren samt André Eklundh. Linn har ansvarat för både unghästar och tävlingshästar på sina tidigare arbetsplatser och har dessutom licens i både sulky och monté.


Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon