171128

På pappret Eskilstuna, men på grund av otjänlig bana där så hölls kvällens tävlingar på Solvalla. Vi startade tre hästar som samtliga visade att vi är på gång!

Vi inledde med Epona Hammering som såg läcker ut utvändigt om ledaren. Hade gott om krafter kvar när fältet svängde in på upploppet och hon rullade över i en snöplig galopp. Får nog ordning på kropp och knopp med lite mer rutin, detta var ju bara femte starten. Nya tag!


På tur stod Coktail Chip som levererade en rasslande spurt som sånär på huvud och hals skiljde henne från loppets vinnare. 1.14,8/1640 travade hon och det är dessutom ett nytt rekord över distansen med voltstart.


Sist ut idag var hederskillen Cut Him Some Slack som stod för en heroisk insats i ett lopp där det mesta blev fel. Kom inte ner i banan från start och blev hängandes kvar i tredjespår i ett ruskigt tempo ( 1.08.2 ) första halvvarvet. Kom sedan ner i dödens och fullföljde loppet storstilat. Knäppte av ledaren men blev förbispurtad i sista steget. Tiden över mål vid denna mersmakande andraplats blev 1.12,4a/1640 och Curre visade verkligen att han är på gång igen!


#EponaHammering #CoktailChip #CutHimSomeSlack

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon