180105



Claes tillbaka från semestern och han behövde inte lång stund på sig innan han hittade tillbaka till vinnarcirkeln. Cut Him Some Slack bjöd på hans första åktur och gjorde både sin och Claes första insats för 2018. Curre kickstartade sin 8-års säsong med en snygg vinst efter grovjobbet utvändigt om ledaren. Ledde över upploppet och när närmste konkurrenten kastade sig i galopp blev segern enkel och Curre kunde glida över mållinjen med 1,5 längds marginal. Tiden blev 1.14,4a/2140 och triumfen belönades med 25 000kr.


Vi gratulerar Curres ägare Firma Cquence Management samt hans skötare Catarina Damström!


På tur stod Reggae Hall som gjorde sin första start på lite drygt två månader. Inledde från 20 meters tillägg och placerades som tredje häst i andraspår i det utdragna fältet. Med dryga varvet till mål kastade Claes loss i tredjespår och avancerade fram till dödens där han fällde ledaren och klev undan till en övertygande seger trots envist försök utvändigt om sig från en jagande konkurrent. Ragge visade återigen på fin inställning och hög lägstanivå och han vann enkelt tillslut med 1,5 längds marginal. Tiden blev 1.16,6/2660 och vinsten belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägande Easy KB, Uppsala till Reggaes 11:e seger. Även ett stort grattis till skötare Linn Stolt!



Nästa häst att inta banan var nyblivne 4-åringen Yieldson som bjöds på en perfekt resa i rygg på ledaren. Hittade ut med fritt spelrum ur sista sväng och bjöd på en härlig spurt upploppet ner. Såg länge ut att kunna sluta som vinnare men fick ge sig i sista stegen på den lite regntunga banan. Andraplatsen var iallafall klart positiv och fortsätter han i samma stil sitter vinsten där snart! Tiden över mål blev 1.18,4/2140.


Sist ut idag var debuterande Liselotte Lohr som blev lite ofokuserad i startmomentet och strulig. Omstart pga detta och Claes valde att ta det säkra före det osäkra och köra hem henne till stallet igen. I övrigt fin i värmning och provstarter och får en ny chans på start inom kort.



#CutHimSomeSlack #ReggaeHall #Yieldson #LiselotteLohr


Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon