180108

Tre hästar till start på Gävles lunchtrav. Liksom i fredags blev det fördel trevliga resultat då 2 av 3 vann sina lopp. Först ut och enda "plumpen i protokollet" var Epona Hammering som galopperade upprepat för att sedan bli diskvalificerad. Kan bättre än så och kommer att kollas upp med veterinär i veckan som kommer.


Därefter startade katten med nio liv, Dreams Burn Down som nu gjorde sin tredje start efter ännu en operation, och idag fick han äntligen sticka nosen först på nytt. Claes körde resolut och lotsade Dream fram till ledningen där han landade efter dryga halvvarvet kört. Därefter satt han i samma position loppet ut, och trots att det blev tajt in på linjen så sträckte han på sig och fixade sin 8:e seger i karriären på tiden 1.16,2/2140. Vinsten belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar Dreams ägare Easy KB, Uppsala samt hans skötare Sara Norrström!Seger nummer två var det nyblivna fyraåringen Baronesse Ima som ordnade. Från 20-metersfållan hamnade hon knepigt på det som sjättehäst i andraspår och fick leta sig ut i tredjespår redan varvet kvar. Lämnades utan rygg in i sista sväng men tog enkelt upp jakten på den undflyende ledaren. Lägger mycket mark under sig, kom ikapp på ett par steg och därefter var segern aldrig i fara. Vann med 5 längders marginal på tiden 1.16,6/2160. Detta var 4:e segern i 10:e starten och med 25 000 kr extra in på kontot ståtar hon nu med 177 500 kr insprunget.


Här gratulerar vi ägargänget Stall Baronesse - Easy, samt hennes skötare Linn Stolt!#EponaHammering #DreamsBurnDown #BaronesseIma

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon