180119

Fyra hästar till start på Gävletravet. Let's Twist A Lot inledde mot ledningen men släppte och hamnade därifrån längre och längre bak på innerspåret. Med varvet kvar satt Twistan som femte häst på innern. Fick leta sig ut in i sista sväng och avslutade okej till femtepriset på tiden 1.16,5a/2140.


På tur stod Cut Him Some Slack som svarade för en tapper insats. Hade ett tråkigt utgångsläge i spår 8 och blev över från start. Backades bak och hängde med sist i fältet. Följde med i attacken i tredjespår knappa varvet kvar och plockade flera placeringar över upploppet när han väl fick fritt spelrum. Stred sig till en fin andraplats på tiden 1.15,2a/2140.


Därefter startade Bizzi Blizz. Hamnade en bit ner i kön i andraspår, men fick en bra rygg att följa i attacken i tredjespår på slutrundan. Var gott gåendes och låg som fjärdehäst med knappa halvvarvet kvar men tröttnade och stumnade snabbt. Slutade i det slagna fältet på tiden 1.16,7a/2140, kollas upp.


Sist ut var Reggae Hall som inledde från 40 meters tillägg. Hamnade som sjätte häst i andraspår och kunde tugga med i attack i tredjespår med dryga varvet till mål men fick svårt att följa vinnaren redan i sista sväng. Kämpade tappert upploppet ner och höll grepp om andraplatsen även om det blev hårt över mållinjen. Tiden blev 1.16,8/3180.#LetsTwistALot #CutHimSomeSlack #BizziBlizz #ReggaeHall


Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon