180221

Fyra hästar till start på Solvalla under kvällen. Liselotte Lohr inledde. Skötte sig fint och felfritt denna gång. Tuffade med som fjärde häst på innern loppet igenom och höll den positionen loppet ut. Fick med sig femtepriset hem på tiden 1.18,7/2140 vilket är nytt rekord.


På tur stod Cobbys Supervalue som gick ut i lärlingsloppet tillsammans med Linn Stolt. Fick en fin position i tredje utvändigt men lotsades ut för attack lite för tidigt för hans smak, in på sista borte långsidan. Det bet fint under hovarna på Cobbys men väl in på upploppet hade han gett sitt krut och slutade i det slagna fältet på tiden 1.17,9a/2140. Nya tag!


Tredje häst till start var Let's Twist a Lot som fick en långt ifrån optimal resa som första häst i andraspår. Höll tappert men orkade inte ända in i mål, slutade oplacerad på tiden 1.15,3a/1640.


Sist ut var Bottnas Dragon som mest startar autolopp men var ute i voltstart nu och blev tyvärr lite ivrig och stressad efter en omstart. Orsakade en omstart och efter det valde Claes att köra hem. Vi får komma igen, inte värre än så.


#BottnasDragon #CobbysSupervalue #LiselotteLohr #LetsTwistALot

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon