180322En torsdagskväll på Gävle med tre hästar till start. Reggae Hall inledde och lade direkt ribban för kvällen med en rejäl seger från ledningen. Här visade han på startsnabbhet bakom bilen vilket man sällan väntar sig av honom och vägen till ledningen blev tämligen lätt trots att det krävde en 13 tid första 500. Även om det sedan blev hårt i mål så var det inget snack om saken vem som klippte linjen först.


Segern blev Ragges 12e i karriären samt hans andra årsseger. Insatsen belönades med 25 000 kr och med dessa till hjälp klev Ragge över halvmiljonen i prispengar, insamlat över sina 43 starter i karriären.Vi gratulerar Ragges ägare Easy KB, Uppsala, samt hans skötare Linn Stolt!


Därefter selade vi ut Coktail Chip som skrällde till med en seger även hon! Men vem hade kunnat tro det från spår 12 bakom bilen och med halvvarvet kvar satt hon stadigt inbäddad bland hästar alldeles för långt fram för att vara något segerhot. Men en lucka dök upp och trots tredje-fjärde och till sist femte spår genom sista sväng spurtade hon fantastiskt och trots en kort snubbel-galopp innan 100m stolpen så hann hon dit till en enkel seger på tiden 1.16,0ag/2140. Segern belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägare Lars Audell Veterinär AB, m fl samt hennes skötare Catarina Damström!Sist ut idag och inte långt ifrån att fullborda en trippel var Bottnas Cognac som tävlade riktigt positivt. Fick en fin resa i andraspår och det bet riktigt bra för honom till slut, kopplade grepp men stumnade något sista biten och fick nöja sig med andrapriset. Tiden blev 1.19,1/2140.


#ReggaeHall #CoktailChip #BottnasCognac

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon