180404

Fyra hästar till start idag på Solvalla. Inledde dagen gjorde Bizzi Blizz med Linn Stolt i vagnen. Här blev det tyvärr fel gångart direkt då bilen släppte fältet och vi får glömma bort denna start och blicka framåt istället.


På tur stod Joanna S. som var tillbaka på tävlingsbanan efter ca 3 månaders tävlingspaus. I sulkyn satt Kaj Widell som inledde försiktigt som femtehäst. När hästarna började flytta sig framåt bak i fältet styrdes Joanna fram och fick fullfölja loppet som första häst i andraspår. Kämpade väl till tredjeplatsen på tiden 1.17,4/2140 vilket är nytt personbästa över distansen med volt som startmetod.


D'Laina startade därpå och hon fick ett lopp i fjärde utvändigt av Oskar Kylin-Blom som satt i sulkyn. Hängde med i rygg då attacken i trejdespår påbörjades men segnade lite sista biten och hade inget med loppets utgång att göra. Tiden över mål blev 1.14,2a/1640.


Sist ut ikväll var Capones Sisu med skötare Linn Stolt i vagnen. Sylvass från start och tog direkt hand om ledningen, men släppte omgående för att få en fin position som tredje häst på innerspår. Hängde med i fältet och fick fritt spår först sista biten innan mål men levererade en fin avslutning och var med tätklungan över mållinjen den sista biten. Fin i skymundan!


#BizziBlizz #CaponeSisu #DLaina #JoannaSStall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon