180410Ett stort lass hästar gjorde resan till Gävle idag. Kickstart på dagen ordnade Vine Vision som efter ett lopp i rygg ledaren var riktigt gott gåendes över upploppet och var uppe som tvåa då tyvärr en galopp förstörde dagens chanser. Nya tag!


Revansch direkt därpå då hagkompisen Yieldson ordnade karriärens första seger på ett otroligt fint sätt, direkt till ledningen där han höll ett stenhårt tempo och trots att det blev tufft till slut så höll han undan på nya rekordet 1.14,9a/2140! Segern belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägare W Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB, samt skötare Sandra Nordemo!På tur stod Reggae Hall som var nära att följa upp Yieldsons triumf med en fin insats från rygg ledaren. Gick ut och pressade på ledaren på slutvarvet men blev nedspurtat i sista steget och fick nöja sig med andraplatsen på tiden 1.15,4/2640.


I loppet därpå hade vi två hästar till start, Coktail Chip - körd av Claes, samt Alvena Utah - körd av Linn Stolt. Dessa två blev båda över lite i loppet, placerade en bit ner i kön, och kom aldrig till sin rätt. Coktail Chip testades en bit i spåren men det bet inget vidare. Alvena Utah fick aldrig fritt men hade å andra sidan inte så mycket kvar i linorna när fältet passerade upploppet. Båda slutade oplacerade på 1.16,3a resp. 1.16,4a/2140. Nya tag för båda!


Sist ut var "nykomlingen" Ohh Etell som var ut i monté tillsammans med Kévin Gondet. En resolut ritt med sikte mot ledningen direkt från start, höll länge i tät men fick ge sig över upploppet och slutade på en tredjeplats på tiden 1.18,4a/2140.#VineVision #Yieldson #ReggaeHall #AlvenaUtah #CoktailChip #OhhEtell

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon