180411

Onsdagkväll på Solvalla där kämpen Cut Him Some Slack inledde. Snabbstart till ledningen och släppte direkt för att få ett fint slagläge i rygg ledaren. Satt i samma position hela loppet och hittade loss på upploppet. Kunde inte göra något åt ledaren som stack undan i det läget, men säkrade andraplatsen efter en sån där fin spurt som bara Curre kan bjuda på. Andrapriset idag belönades med 30 000 kr och det var mer än tillräckligt för att kliva över 1 miljon kronor i prissumma! Tiden över mål blev 1.13,9a/2140 och det var med pigga hovar över mållinjen!

På tur stod treåriga debutanten Jaguar Dream. Alltid visat fint kunnande och med en stam som lovar gott framöver så gjorde den fina fuxen "Gunde" ingen besviken. Uppträdde stabilt och klokt och hittade direkt en fin position efter start i andra utvändigt. Gav sig ut som första häst i tredjespår med ca 700 meter till mål och tuggade sig sakta men säkert fram mot tätduon. Väl in på upploppet var han jämsides och det krävdes inte många meter innan han var förbi till en säker ledning. Tiden över mål blev mersmakande 1.16,7a/2140 och segern belönades med 70 000 kr.


Vi gratulerar ägande W Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB samt skötare Linn Stolt för den här fina prestationen! Kul med en dubbel för ägargänget då ett år äldre brodern Yieldson segrade på Gävle kvällen innan!



Sist ut ikväll var Bizzi Blizz som onekligen stod för karriärens främsta insats! Försökte hitta bra slagläge i andraspår men det enda som blev över för Bizzi var dödens. In i sista sväng hade hon kopplat greppet om ledaren och stack iväg över upploppet, såg ut att komma undan med segern men fick se sig besegrad sista biten av loppets favorit som dessutom liftat med Bizzi i rygg loppet igenom. Storstilad insats dock som lovar fint inför framtiden! Tiden över mål blev en rekordsänkning som hette duga, 1.14,5a/2140, ca 2 sek snabbare än sitt tidigare rekord över distansen. Insatsen belönades med 25 000 kr vilket tog Bizzi upp över 100 000 kr intjänat.



#CutHimSomeSlack #JaguarDream #BizziBlizz

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon