180524


En busslast hästar till start på Visby under torsdagslunchen.


Inledde gjorde treåriga Ice Coin med en rejäl insats, seger direkt i debuten efter ett lopp i tät där hon fick lägga upp tempot efter eget behag. Promenadtempo under loppets gång men en desto snabbare avslutning och en säker seger till slut med huvud och hals till godo. Tiden över mål blev 1.19,5/2120 och segerchecken 20 000 kr.


Vi gratulerar Ice Coin's ägare tillika uppfödare Sten & Irja Grönström som fick se sin debutsegrare på hemmaplan, samt skötare Sara Norrström!På tur stod Yieldson som är i ett riktigt segerstråk för dagen! Dagens triumf kom inte på en räkmacka heller, 4e- därefter 3e spår för att landa fram i dödens efter 500 meter körda, därefter väntade en snabb avslutning via 1.12 sista halvvarvet, det till trots kunde han glida undan till segern med 3 längders marginal! Tiden över mål blev 1.14,9/1640 vilket är ett nytt personbästa över, och dagens vinst belönades med 20 000 kr.


Vi gratulerar Yieldsons ägare W Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB till FJÄRDE raka segern, ett stort grattis även till skötare Sandra Nordemo!På tur stod hagkompisen Vine Vision som inte hade riktigt samma flyt i loppet. Placerades en bit ner i kön i andraspår men avancerade efter knappa varvet kört för att sedan hitta ner i rygg på nytt i andraspår. Testades sedan en bit men hade inget med avslutet och göra och var slagen redan i sista sväng. Som grädde på moset rullade han över i galopp straxt innan mål och blev därmed diskad. Nya tag!


Sist ut var D'Laina som gjorde en fullgod insats från 60 meters tillägg. Inledde såklart bakifrån och hittade placering som femte häst på innerspåret. Letade sig tidigt ut i fjärde utvändigt och letade sig framåt med ca varvet kört. Hittade då ner i andra utvändigt och fick sedan ge sig in i jakten efter den undflyende ledaren med knappa halvvarvet kvar. Gick bra sista biten men kom aldrig riktigt ikapp och fick nöja sig med andraplatsen på tiden 1.14,1/2180.


#IceCoin #Yieldson #VineVision #DLaina

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon