180607

Bollnäs med tre starthästar. Inledde gjorde treåriga Vahände som käpmade på fint till andrapriset med sin ägare Göran Wester i sulkyn. Vahände inledde som fjärde häst på innerspåret för att sedan ta plats i andra utvändigt. Gav sig ut som första häst i tredjespår med dryga halvvarvet kvar och kämpade på tappert fram till andraplatsen på tiden 1.16,9a/2140, nytt rekord.


På tur stod Let's Twist A Lot som fick ta hand om ledningen ur första sväng efter en tuff inledning, blev därefter avlöst och fick därmed ta plats i rygg på ledaren. Hamnade ännu ett snäpp bakåt under loppets gång, för att sedan jobba på i skymundan som fjärdeplacerad, i lite seg stil. Tiden över mål blev 1.15,7a/2140, vilket dock är personbästa över distansen.


Sist ut var kvällens stora hopp, Jaguar Dream som hade ett tungt favoritspel att bära. Snabbstartade till ledningen och fick styra och ställa efter eget tycke vilket bjöd in till en rafflande avslutning där 'Gunde' fick sträcka vapen den sista biten och förlorade segern med en halslängd från vinnaren. Tiden över mål blev 1.17,3a/2140. Han kommer igen, snygg-fuxen, som på 4 starter ståtar med 1-2-1-2.


#Vahände #LetsTwistALot #JaguarDream

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon