180608

Trav på två banor idag och den större busslasten gick till hemmabanan Solvalla där två kvalhästar inledde dagen. Treåriga killarna Cobby's Heavensent och Happy Romeo börjar närma sig star men var såklart tvungna att visa upp sig i kvallopp först. Heavensent var först ut och trots en galopp kort efter start så fullföljde han på ett trevligt sätt via 1.21,1g/2140. Romeo gick som första häst i andraspår i hans kval, men såg fin ut hela vägen och kom i mål på 1.20,0/2140. Båda blev godkända och nu väntar en spännande tid som starthästar!


Mogge Hall var först till start inledde i dödens men blev avlöst efter dryga halvvarvet och satt sedan i fint slagläge fram till sista bortre lång då han stannade till och svarade upp med galopp och diskvalificerades till följd av det. Nya tag!


Även Bottnas Cognac startade på Solvalla men satt mest i skymundan som 5e häst på innerspåret. Lite seg till slut och höll mest farten. Tid över mål blev 1.17.9a/2140 och i sulkyn satt skötare Sandra Nordemo. Det blev inga pengar för Cognac idag.


Samtidigt på Rommetravet startade Capone Sisu med Linn Stolt i vagnen. Ekipaget fick en fin start och kunde placera sig i andra utvändigt som senare blev ett fortsatt fint slagläge i tredje utvändigt. När det började nalkas slutrunda syntes det dock tidigt att Capone inte var sitt rätta jag och han tröttnade tidigt. Slutade oplacerad på tiden 1.17,0a/2140. Vi får kolla upp.


#CobbysHeavensent #HappyRomeo #MoggeHall #BottnasCognac #CaponeSisu

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon