180622

Full busslast upp till Hagmyren där midsommarafton spenderades. Vi inledde med Upstart At Home som fortsätter att rada upp fina pengaplaceringar. Denna gång blev det ett fjärdepris efter en mersmakande spurt över upploppsrakan. Under loppets gång satt han näst intill omöjligt placerad som sista häst på innerspår och fick ge sig ut i vida spår för att få fritt spelrum. Fyra idag på tiden 1.16,7/2160. En ganska markant putsning av sitt personbästa och fortsätter han såhär känns en framskjuten placering inte långt borta.


På tur stod She's From Above som även hon gjorde fint ifrån sig och plockade hem ytterligare en fjärdeplats till stallets statistik, trots att det var ett noshår ifrån tredjeplatsen. Shesan satt placerad som tredje häst på innerspår och avslutade klart godkänt sista biten. Tiden över mål blev 1.14,8a/2140.


På tur stod Yieldson som tyvärr fick se sin segerrad bruten idag. Snabbstartade till ledningen och såg länge fin ut men vid press med dryga halvvarvet kvar tog tanken slut lite väl fort. Slutade i det slagna fältet på tiden 1.15,7a/2140, kommer igen.


Sist ut var Bizzi Blizz som avrundade med en lite blek insats i stayerloppet. Startade från 40 m tillägg men återfanns senare i tredje utvändigt. Låg i fint slagläge under resans gång men bleknade och kom i mål med den bakre klungan. Tiden blev 1.18,3/3180.


#UpstartAtHome #ShesFromAbove #Yieldson #BizziBlizz