180710

Fyra hästar till start på Solvalla. Inledde gjorde Upstart At Home som hamnade i en tuff omgivning där det var högt tempo på loppet från start till mål. Placerades i tredje utvändigt och gjorde sitt bästa, men kunde inte hänga på den snabba avslutningen. Fick med sig sista prischecken hem på tiden 1.16,3a/2140, vilket är ett nytt personbästa!


På tur stod Up To Me som snabbstartade till ledningen för att sedan släppa till loppets stora favorit (och senare vinnare.) Låg kloss i rygg på denne under loppets gång och gav sig ut i spåren ur sista sväng för att utmana, kom aldrig riktigt nära men tog hand om andraplatsen med besked på tiden 1.14,8a/2140.


Bottnas Cognac startade i lärlingsloppet men slutade oplacerad efter ett lopp i andra utvändigt. Var med en bit i startrusningen men hittade sedan fint slagläge. Hade inte krafter kvar att utmana utan slutade i det slagna fältet när mållinjen kom. Tiden blev 1.16,1a/1640.


Sist ut var Jaguar Dream som placerades i tredje invändigt och satt där loppet igenom utan att det såg ut som om någon lucka var påväg när det började nalkas sista halvvarvet. Krafter kvar och hoppade av iver när Claes ryckte tussarna, med diskvalificering som följd. Nya tag!#UpstartAtHome #UpToMe #BottnasCognac #JaguarDream

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon