180906

Gävletravet med fyra hästar till start.


Här inledde vi med treåriga debutanten Oneiric Ocelot som tog sig an sin nya uppgift på ett riktigt trevligt sätt. Rico hade spår två bakom bilen och öppnade stadigt till en fin position som andra häst i andraspår, vilket snart byttes till tredje häst i andraspår. Där kunde han sitta kvar under resans gång fram till ingången i sista sväng där Claes styrde ut i tredje och testade lite framåt. Spurtade fint över upploppet och tog sig närmare och närmare. En riktigt positiv debut som slutade med ett fjärdepris på tiden 1.17,1a/2140.


På tur stod Happy Romeo, också tre år men som hunnit med lite fler starter i karriären. Kunde inte vara med i startrusningen men lyckades ändå få fin position i tredje utvändigt. Var dock inte sitt bästa jag idag och började tappa på övriga med halvvarvet kvar och i slaget läge slog han till med en galopp i mitten av slutkurvan. Oplacerad på tiden 1.21,3ag/2140. Nya tag.


Fortsatt oflyt när Sebastian Hall startade kort därpå. Galopperade i invändigt läge redan i första sväng och ställde sig aldrig med diskvalificering som följd. Vi kommer igen!


Sist ut idag var Capone Sisu som i vanlig ordning inledde rappt bakom startbilen. Nådde dock inte ledningen men kunde istället backa sig ner i rygg ledaren där han kom att bli fast loppet ut. Gick i mål som tvåa med fina krafter kvar till nästa gång. Tiden blev 1.16,2a/2140.#OneiricOcelot #HappyRomeo #SebastianHall #CaponeSisu

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon