181017


Fyra hästar till start på onsdagens tävlingar i Sundsvall, Bergsåker. Först ut var Sara Hall som följde upp sin fina tredjeplats på Visby senast med en tapper andraplats efter ett lopp i dödens. Tiden över mål blev 1.19,2/2140. Sätter snart nosen först!


Därefter startade Capone Sisu med skötare Linn Stolt i vagnen. Från tillägg blev det ett lopp med position långt bak i fältet. Försökte hänga på i attackerna på slutrundan men hade aldrig helt fritt framåt och höll mest farten till slut. Slutade i det slagna fältet på tiden 1.16,7/2160.


På tur stod Baronesse Ima som gjorde comeback på banan efter drygt två månaders tävlingsuppehåll. Blev över från start och hade valet att backa eller köra framåt. Avancerade mot ledningen och fick en pigg häst utvändigt som skruvade upp henne ännu lite mer. Låg tyvärr på för hårt och känslan var att hon "kvävde sig" och därför inte presterade som vi önskat. Slutade oplacerad, vi får ta nya tag.


Sist ut med en fin inramning på kvällen var Jaguar Dream. "Gunde" fick ett fint lopp i rygg på ledaren. Letade lucka och fick den i upploppets början, det fanns dock inget att göra åt ledaren som stack iväg. Resultatet blev ett andrapris på tiden 1.13,3a/1640.


#SaraHall #CaponeSisu #BaronesseIma #JaguarDream

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon