181022


Säsongsavslutning på Visbytravet och stallet hade fyra hästar till start. Först ut var duon Happy Romeo (Körd av Micael Stjernström) samt Upstart At Home.


De satt placerade som fjärde resp. andra häst i andraspår. Upstart var upp och kämpade om andraplatsen över upploppet men fick nöja sig med tredjeplatsen på tiden 1.15,0/1640. Romeo stod för en stark avslutning som räckte till fjärdeplatsen, hacket efter stallkamraten i mål. Tiden blev 1.15,3/1640. För båda hästarna vad detta personbästa tidsmässigt.


På tur stod Ohh Etell som startade i montéloppet med Jenny A Björk i sadeln. Här blev det ledningen direkt då bilen släppte fältet, positionen höll de sedan ända fram till upploppet då Oet stumnade något och släppte en konkurrent förbi sig. Det blev dock en andraplacering på tiden 1.17,4a/2120.Sist ut idag var Bizzi Blizz och hon ramade in säsongen på ett fint sätt med en överlägsen seger. Inledde loppet utvändigt om ledaren men tog i ett nafs hand om täten med dryga varvet kvar till mål. Segern blev enkel via en 1.13 avslutning och marginalen ner till tvåan var hela 5 längder. Tiden över mål blev 1.15,4/2140.

I vanlig ordning sänder vi ett stort grattis till ägare W. Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB samt Bizzis skötare Catarina Damström!


Väl värt att nämna dessutom var att Claes kammade hem ytterligare ett kuskchampionat på Visby! Detta blev sjätte championatet i samlingen, tredje året i rad!


#BizziBlizz #UpstartAtHome #HappyRomeo #OhhEtell

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon