181111


Tre hästar till start på Eskilstuna under söndagen. V75 med Breeders Crown finaler som grädde på moset. Först ut från vårat stall blev Sebastian Hall som testade på monté igen med Emilia Leo i sadeln. Trots en lugn start som gav position som fjärde i andraspår så blev det en galopp med ganska stor markförlust när ekipaget kom ur första sväng. Ställde sig och avslutade sedan fint fram till fjärdeplatsen på tiden 1.15,1ag/2140. Såg i övrigt stilig ut och ger dom en match om han går felfritt loppet igenom.


Med i samma lopp skulle Ohh Etell varit, men här blev tilltänkta ryttaren sjuk så Oet fick stå över denna gång. Nya tag!


Så kom då den efterlängtade Breeder's Crown finalen där stallets kung Jaguar Dream fanns med i 12-hästarsfältet. Fick en perfekt resa i rygg ledaren, senare tredje invändigt, och kunde tassa med i angreppet i spåren genom sista sväng. Såg ut att ha fina krafter sparade men tappade lite på ledartrion över upploppet, säkrade dock en stilig fjärdeplats på fina rekordet 1.12,7a över 2140 meter. Med premiechansen i bagaget blev fjärdepriset värt 192 000 kr och Gunde har nu tjänat fina 1,2 miljoner på livets 14 försök.


#SebastianHall #OhhEtell #JaguarDream

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon