181121


Solvalla på nytt med två hästar.


Först ut var nykomlingen She's My Secret som trots att hon varit här en tid ännu inte fått någon närmare presentation, vi börjar med den, sedan loppresultatet!


She's My Secret är ett treårigt sto e. Fast Photo, u. Com Ullna (e.Power To Charm). Mamman tjänade drygt 360 000 kr och plockade sin främsta triumf i segern i ett försök till Diamantstoet. She's My Secret är hennes första avkomma.


She's My Secret är uppfödd och ägd av Fredrik Gränefjord och det är också i hans regi hon har tävlat tidigare. På nio starter hos Fredrik har hon tagit en seger och ett andrapris som främsta resultat, och som snabbast travat 1.15,9.


I kvällens lopp och första framträdande för oss blev det en galopp kort efter start, därefter skötte hon loppet snyggt och trots markförlust inledningsvis så avslutade hon i fin stil till fjärdepriset på tiden 1.16,2ag/2140.


Till start under kvällen var även D'Laina som fick en offensiv löpning där Claes styrde fram mot dödens efter halvvarvet kört. Väl där såg hon fin ut, men stumnade ur sista sväng och återfanns i det slagna fältet på tiden 1.14,5a/2140.


#ShesMySecret #DLaina