181211

Trav på två banor, vi inledde med lunchen på Gävle för att runda av med Solvallas kvällstrav.

Gävlehästarna startade båda två i samma lopp. Det handlade om Capone Sisu (Linn Stolt) samt Ohh Etell (Kévin Gondet). Den sistnämnde slog på en förödande galopp direkt från start och var ute ur leken. Capone Sisu fick en spårsnål resa i rygg på ledaren och hade en tredjeplats säkrad in på upploppet, stumnade sedan på ett par steg och rasade positioner ner till det slagna fältet. Tiden blev 1.16,0a/1640, vi får åka hem och ta nya tag.


Claes tillbaka från semestern och "comebacken" på travbanan skedde under Solvallas tävlingar med Tinto Tatoo som denna gång höll sig på benen och skötte sig strålande. Fick tugga fram som första häst i andraspår och hamnade i en riktig kraftmätning över upploppet med två andra ekipage. Tinto placerade sig som 4:a i loppet men det var verkligen på linjen och det hade likagärna kunnat bli ett 2:a pris. Tiden blev 1.18,6/2140. Kommer mer o mer.


Till start under kvällen var även She's My Secret som fick en tråkig resa, fast i klungan hela loppet. Såg aldrig dagens ljus och stod utan chans att ta någon placering. Tiden blev 1.17,6a/2140. Nya tag!


Under Solvallatävlingarna skulle även Sara Hall ha startat men hon fick tyvärr stå kvar i stallet på grund av en halsinfektion.


#CaponeSisu #OhhEtell #TintoTatoo #ShesMySecret #SaraHall

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon