190315


Hektisk dag med sju hästar till start på två olika banor.


Vi inledde med lunchtrav på Solvalla där Sara Hall var först ut med en snygg andraplats i första starten som fyraåring. Skötte sig strålande och tog enkelt hand om ledningen för att hålla täten tills en för dagen oslagbar häst tog sig förbi över upploppet. Kunde inte rå på denne men höll ett snyggt avstånd till övriga. Tiden blev 1.17,8/2140


På tur stod Maverick Dream som stack till ledningen även han. Såg fin ut trots den plaskiga banan, men tappade stilen när fältet styrde in på sista bortre lång och tyvärr resulterade det i galopp och diskvalificering. Nya tag.


Dagens andra andraplats ordnade Bizzi Blizz som stod för en fin insats trots en resa i fältets bakre regioner. Gav sig ut i tredjespår med ca 800 meter till mål och kämpade väl till andrapriset på tiden 1.15,8a/2140.


Sist ut på Solvalla var Todays Victory som placerades bak i fältet. Klev på i tredjespår på slutrundan men var blev aldrig segerfarlig och gick i mål som oplacerad på tiden 1.18,7/2140.


Kvällen spenderades på Gävletravet där treåriga Blownaway debuterade med en fin andraplats. Inledde en bit ner i fältet i andraspår men gav sig ut i tredjepår och landade i dödens utvändigt ledaren efter 1000 meter körda. Kunde inte rå på ledaren, men visade fin uppfattning den sista biten och höll grepp om andraplatsen. Tiden blev 1.19,6/2140.


Därefter startade Bottnas Dragon som testade på en ny disciplin idag. Monté med Kévin Gondet i sadeln. Under loppets gång satt han i kön utvändigt och var gott gåendes framåt i spåren när han tyvärr rullade över i galopp i sista sväng. 3:a-4:a annars?


Sist ut idag var Saphir C.D. som galopperade bort sina chanser direkt efter start. Nya tag.


#SaraHall #MaverickDream #BizziBlizz #TodaysVictory #Blownaway #BottnasDragon #SaphirCD


Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon