190322


Lunchtrav på Eskilstuna med fyra hästar till start.


Först ut var Coktail Chip som inledde loppet som sista häst på innerspår för att sedan flyttas ut till tredje utvändigt. Fick rygg att följa i tredjespår på slutrundan men kunde inte ta något på täten även om hon spurtade fint över upploppet. Sexa i mål på tiden 1.16,6a/2640.


På tur stod Yieldson som snabbstartade till ledningen och höll sedan ett hårt tempo framme i täten. Såg ut att kunna brisa undan till seger men åkte dit på linjen. En snygg andraplats på nytt vasst rekord över distansen, 1.12,3a/1640.


Bottnas Dragon startade härnäst. Han inledde i dödens men blev avlöst och satt mitt i fältet när ekipagen svängde in på upploppet. Rullade över i galopp med en pengaplacering på gaffeln. Nya tag.


Sist ut var Saphir C.D. som svarade för en positiv insats. Satt placerad som sista häst utvändigt men gav sig fram i tredjespår med halvvarvet kvar. Avslutade fint till andraplatsen, hon kunde inte rå på den undflyende segraren, men hade god marginal ner till övriga konkurrenter. Tiden blev 1.16,5a/1640 vilket är ett nytt personbästa.


#CoktailChip #Yieldson #BottnasDragon #SaphirCD

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon