190419


En härlig långfredag på Eskilstuna! Sebastian Hall visade upp sig från sin fina sida igen och plockade en säker vinst i montéloppet tillsammans med Emilia Leo. Inledde som tvåa i andraspår men gav sig direkt ut i tredjespår för avancemang mot ledningen dit han ledde vid tusenmeterspassering.


Vann med 1,5 längds marginal på tiden 1.13,5a/2140. Tiden är ett nytt personbästa över distansen och belöningen för insatsen blev 25 000 kr.


I vanlig ordning gratulerar vi ägande Stall Garant samt skötare Ellen Bergman!På tur stod Queenup som visade fin snabbhet från start. Placerades i rygg på ledaren och behöll denna position loppet ut. Kunde inte riktigt hänga med i tempoökningen på sluttampen men gjorde en fin insats som fyra på tiden 1.17,1/2140, vilket är en fin putsning på tidigare personbästa.


Sist ut för dagen var M.T.Marrahboo som stod för en fin insats när hon kammade hem karriärens första seger via en resolut avslutning. Inledde loppet i tredje utvändigt men tog sig sedan snabbt fram i spåren via ett avancemang i tredjespår in på sista bortre lång. Uppe som tvåa genom sista sväng och kopplade ett säkert grepp över upploppet. Segermarginalen blev 1,5 längd och tid över mål 1.15,4a/1640 blev ett nytt personbästa. Vinsten belönades med 10 000 kr.

Vi gratulerar ägande Stall Pershion samt Marrahboo's skötare Björn Sjöström till dagens seger!#SebastianHall #Queenup #MTMarrahboo

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon