190501Trav på Bergsåker idag där Sebastian Hall la ribban direkt med ännu en seger i monté. Startade med 20 meters tillägg och inledde förståeligt långt bak i fältet. Avancerade i tredjespår vid 500 meters passeringen och låg uppe på en femteplats med halvvarvet kvar. En riktigt tapper och rejäl insats där han tuggade sig förbi hela gänget över upploppet. 40 000 kr blev segerchecken och då ekipaget gick i mål stannade klockan på finfina 1.14,1/1660.


Segern blev hans fjärde för året, åttonde i karriären, sjunde i regi Sjöström och sjätte under sadel. Ska vi prata fler siffror så var detta femte segern för "firma Sebastian & Leo", då det som vanligt var Emilia Leo som ansvarade för den stiliga styrningen.


Vi gratulerar ägare Stall Garant och skötare Ellen Bergman!


Till start var även Yieldson som även han svarade för en svettig insats. Tråkigt utgångsläge som gav honom en position en bra bit bak i fältet. Gav sig ut i tredjespår på sista bortre lång och fick tugga loppets resterande del ute i spåren. Provade genom fjärdespår i sista sväng och spurtade storstilad över upploppet. Hann inte ända fram men var inte långt borta som trea på tiden 1.12,6a/1640. Fortsätter att rada upp fantastiskt fina pallplatser!Under månadens gång har vi även vinkat av Maverick Dream samt Today's Victory som planerat åkt hem till sin ägare.


#Yieldson #SebastianHall #MaverickDream #TodaysVictory

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon