190514

Fem hästar luftades idag på två olika banor. Vi inleder med Solvalla där vi hade två tvååringar till premie. Dessa båda klarade sig strålande på tiden 1.31,0/2160. Cobbys Forever kördes av Linn Stolt medans Claes skötte tömföringen bakom Cobbys Angelica.


Till start hade vi Bottnas Gouverneur som satt som sista häst på innerspåret i sitt lopp. Höll farten ok den sista biten fram till femtepriset på tiden 1.16,8/2140 vilket var nytt personbästa.


Sist ut på Solvalla var Sara Hall som fick ett omöjligt lopp. Hamnade sist på innerspåret med fullt fält framför sig. Letade sig ut i tredjespår i sista sväng och avslutade fint över upploppet men fick för många att runda och slutade oplacerad på tiden 1.16,0/2160.


Under kvällen startade även Vine Vision på Bollnästravet och gästspelande kusk idag var Oskar Kylin-Blom. Hade inte startat på ett par månader men gjorde ändå en strålande insats som tvåa på tiden 1.14,8a/2640, vilket var ett nytt rekord över distansen. Under resans gång satt Vine Vision som tredje häst i andraspår men styrdes ut för attack via tredjespår med knappa varvet till mål.


#CobbysForever #CobbysAngelica #BottnasGouverneur #SaraHall #VineVision