190615En riktig fullträff till tävlingsdag Visby där stallets två starthästar båda klev i hamn på fastlandet med varsin seger i bagaget. Gemensam nämnare hos båda är den vassa ryttaren/kusken Emilia Leo, samt vårdare Ellen Bergman!


Först ut var Sebastian Hall som reds resolut fram mot täten och övertog positionen ur sista sväng. Väl i tät blev det en enmansshow som hette duga, redan på sista bortre lång stack han ifrån övriga och höll sedan ett bekvämt avstånd ner till konkurrenterna. Segern togs med 8 längders marginal på tiden 1.14,2a/2120. Detta var seger nummer 10 i karriären, varav 9 tagits i regi Sjöström och 8 av dessa under sadel. Segerchecken idag var 50 000 kr och den tog honom över halvmiljonen intjänat.


Vi gratulerar ägande Stall Garant och skötare Ellen Bergman!


Till start var även Vine Vision som avrundade tävlingsdagen med en svettig seger i 2019 års upplaga av damloppet Gotlandssmycket. Här blev det en vass inledning i vida spår genom första sväng, för att sedan ta sikte framåt och pressa sig till tät. Behöll sedan positionen men fick tryckare bitvis och avverkade loppet i ett överlag hårt tempo. Ledde in på upploppet men blev utmanad av en konkurrent den sista biten, vägrade dock släppa taget och vann på ren kämpaglöd med ett huvuds marginal. Tiden över mål blev 1.13,3a/2140, vilket är ett nytt rekord över distansen, och förutom stiliga smycken till körsven Emilia Leo, så belönades Vine Vision med 50 000 kr.


Här sänder vi ett stort grattis till ägande Björn & Ulla Sjöström HB & W Horse AB, samt såklart även vårdare Ellen Bergman som därmed inbringade en dubbel med sina skötebarn.


#SebastianHall #VineVision

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon