190621


En hel busslast med hästar tog idag resan upp till Hagmyrens tävlingar.


Först ut var gamlingen New Steel som blivit en riktig finsmakare på äldre dagar. Trivs i ledningen och helst inget annat. Laddades mot tät och kom nästan dit redan i första sväng, men blev hängandes och provade på nytt i våldsam fart men fick ge sig och smyga ner i rygg ledaren. Hängde på i rygg men visade tidigt att han var klar för idag och slutade sedan oplacerad på tiden 1.15,0a/2140.


Därefter startade Happy Romeo över 3180m. Kom iväg fint från tillägg och hittade tidigt till position i andra utvändigt. Testade framåt i spåren med knappa halvvarvet till mål, men började bli trött i benen och höll mest farten till slut. Tiden över mål blev 1.16,9/3180 och han fick med sig fjärdepriset hem.


Sist ut var treåringarna Giselle Sisu och Ludwig van Lohr som gick ut i samma lopp. Claes körde Giselle Sisu som tog sig i mål till sista pengen på tiden 1.19,1/2140 efter ett lopp i tredje invändigt. Tröttnade lite på slutrundan.


Ludwig van Lohr kördes av Jan-Ove Olsen. Kom igenom fint från sitt tillägg i starten och återfanns kort därpå i rygg på Giselle, i fjärde invändigt. Tog sig ut när det nalkades upplopp och provade lite framåt, utan att egentligen förbättra sin position så tog han sig i hamn som sjunde häst på tiden 1.18,2/2160.


#NewSteel #HappyRomeo #GiselleSisu #LudwigVanLohr

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon