190622


Midsommardag på Rättvik som snudd på blivit tradition med sina Breeders' Crown uttagningar. Idag fick vi två av tre med oss till semifinalerna.


Först ut för dagen blev Up To Me som gjorde första insatsen på en tävlingsbana sedan september månad i fjol, bjöds på ett spårsnålt lopp i rygg på ledaren. Det syntes att hon saknar form gentemot övriga och kunde inte vara med till slut, men höll farten fint och kämpade för sin position hela upploppet. Det räckte till ett sjättepris som därmed kvalificerade henne till semifinalen, så nu kan hon komma i gång och hitta form i lugn och ro!

Tiden över mål i comebacken blev 1.13,7a/2140, så det blev en riktig urblåsare.


På tur stod Angel From Above som inledningsvis fick dödens, men blev avlöst kort därpå och bjöds på rygg. Gav sig sedan ut som första häst i tredjespår in på sista bortre lång. Fick en tuff slutrunda men var rejäl som fyra, knappt slagen om tredjepriset, på tiden 1.15,6a/2140. Nytt personbästa som belönades med en direktbiljett till semifinalen!


Sist ut var Easy So Easy som snubblade bort sina chanser i en galopp efter ett par hundra meter. Tappade för mycket mark för att kunna utmana idag. Vi får ta nya tag!


#UpToMe #AngelFromAbove #EasySoEasy

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon