190627


Fyra hästar till start på Visbytravet.


Först ut var debuterande treåringen Mesty. Trilskades lite från start men kom iväg felfritt och hittade position i 4e-5e invändigt men bytte denna mot tredje utvändigt efter knappa halvvarvet kört. Fint slagläge men visade tidigt att hon inte tänkte tävla idag, tomt i tanken redan vid varvet kvar. Nya tag.


På tur stod Mogge Hall som fick en resa i fjärde utvändigt, kastade loss och in på slutrundan och svepte snabbt fältet fram till ledningen, såg ut att gå mot en enkel seger men slappnade av i täten och rullade över i galopp in i sista sväng. Diskad idag, nya tag!


Sara Hall var tredje häst ut till start från stallet. Hon placerades i andra utvändigt samt en stund på innerspåret under resans gång. Kämpade fint till slut med fritt framåt och kom i mål som trea på tiden 1.14,1a/1620 vilket är ett nytt fint personbästa!


Sist ut var Saphir C.D. som spenderade resan som sista häst utvändigt. Fick spara på krafterna länge innan attacken sattes in på upploppet, gick ok men lyckades inte förbättra sin position nämnvärt. Slutade oplacerad på tiden 1.16,9a/2120.


#Mesty #MoggeHall #SaraHall #SaphirCD

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon