190717

Under dagen startade tre hästar från stallet på Eskilstuna. Först ut var Il Capitano som följde upp sin fina andraplats i debuten med en fin tredjeplats på nytt rekord. Under resans gång återfanns Il Capitano som fjärde häst på innerspåret. På sista bortre lång stack tätduon ifrån och Capitano fick rygg att följa i avancemanget. Över upploppet var det på tok för långt fram till ettan och tvåan, men han visade fin uppfattning och kämpade sig förbi till tredjeplatsen. Tiden över mål blev 1.18,1/2140.


På tur stod Idreamicanfly som nyligen flyttades till stallet. Placerades i tredje utvändigt efter startrusningen och behöll den positionen loppet ut. Höll farten bra över upploppet och knep en femteplats med sin insats. Tiden över mål blev 1.14,2a/2140 vilket direkt blev en putsning utav tidigare personbästa över distansen.


Sist ut ikväll var New Steel som hittade fram till tredje utvändigt från sitt niondespår bakom bilen. Valde att sitta kvar när attackerna kom på sista bortre lång, fastnade något mitt i fältet men hade inte mycket mer att bjuda på så en lucka hade inte gjort större skillnad. Oplacerad idag på 1.12,9a/1640.


#IlCapitano #Idreamicanfly #NewSteel

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon