190725


En hel busslast hästar med oss till Gotland och Visbytravet.


Inledde dagen gjorde Il Capitano som fortsätter rada upp fina pallplatser, denna gång en andraplats med minsta marginal till segern. En rejäl insats från start till mål, placerades tidigt i dödens utvändigt om ledaren och sedemera vinnaren utav loppet. Endast dessa två i sikte den sista biten i ett lopp som avslutades efter rappa 1.12,5. Il Capitano gick i mål på 1.18,0/2120 vilket återigen är ett nytt personbästa.


Capitanos andraplats följdes upp av ytterligare en tvåa i Very Charming som gjorde sin första start i regi Sjöström och lite av en comeback på tävlingsbanan efter drygt ett halvårs frånvaro. Inledde som andra häst i andraspår och satt kvar i fältet när attackerna kom på slutrundan. Fick lucka i mitten av sista sväng och gav sig ut för att ta upp jakten på den undflyende ledaren. Kunde inte nå denne, men säkrade en snygg andraplats på tiden 1.14,8/2120.


På tur stod Happy Romeo som fick en resolut inledning från sitt tolftespår fram till ledningen. Satt i täten fram till ingången av sista långsidan där han fick press och började vika sig och tappade greppet. Dalade därefter genom fältet och utgick. Hade inte den bästa av dagar och får ta nya tag.


Sist ut var Saphir C.D. som fick ett lopp i skymundan som sista häst i fältet. Provade mellan hästar den sista biten, gick ok men hade varken fritt spelrum eller mycket mer att ge. Knep sjundepriset på tiden 1.16,8a/2120.


#IlCapitano #VeryCharming #HappyRomeo #SaphirCD

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon