190804


Tre hästar till start på Bergsåker där fina tävlingar gick av stapeln. Uttagningslopp till korta E3 och Stall Sjöström fick med sig 2 av 3 till finalerna!


Först ut var Angel From Above som visade fin startsnabbhet och tog direkt hand om ledningen när bilen släppte fältet. Höll ställningarna i täten fram till upploppet där hon fick ge sig trots rejäl kämpaglöd den sista biten. Tiden över mål blev 1.13,5/1640 vilket är ett fint rekord i första försöket på distansen.


På tur stod Easy So Easy som även han gjorde sitt första framträdande över 1640m. Även här blev det en strålande insats, sylvass från start och tog enkelt hand om täten. Släppte densamma vid femhundringen körd när storfavoriten och vinnaren Aetos Kronos kom. Kunde följa med i rygg på ledaren ända in i mål och knep en säker andraplats på tiden 1.11,4a/1640.


Sist ut var Kentin Day som inte hade samma flyt som övriga. Strulig inledning med galopperande ekipage framför som ställde till det lite positionsmässigt. Spenderade inledningen av loppet i tredje utvändigt men kastades loss för attack in på sista bortre långsidan. Fick det aldrig riktigt att bita och slutade i det slagna fältet på tiden 1.14,3a/1640.


Angel & Easy laddas nu om mot finalerna på Eskilstuna! Håll alla tummar för oss!


#AngelFromAbove #EasySoEasy #KentinDay

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon