190817


Örebro på nytt med en handfull hästar. Först ut här var Champion Chip som testades i monté med Emilia Leo i sadeln. Fick en svettig resa som första häst i andraspår i tufft tempo. Tröttnade och fick nöja sig med sjättepriset på tiden 1.14,1a/1609.Desto bättre gick det för Very Charming som drämde till med en stilig seger efter ett spårsnålt lopp serverat av dagens kusk Linda Sedström. Placerades tidigt i vinnarhålet och kunde sitta kvar där till sista sväng då han kastades loss och tog upp jakten. Avslutade på pigga ben via 1.15,7a/2100. Segermarginalen blev 2,5 längd och insatsen belönades med 40 000 kr.


Vi gratulerar ägare Stall Pershion samt skötare Sara Norrström!På tur stod Angel From Above som selades ut till E3-final för ston. Tuffaste möjliga motstånd där hon testade sina chanser genom en resa i tredje invändigt. Svår bakom hästar och tog inte riktigt för sig tills drömmen abrubt tog slut via en galopp i sista sväng. Bryt ihop o kom igen.


Vine Vision startade därefter, fick en svårlöst uppgift efter ett lopp i tredje invändigt utan direkt chans då han fastnade bakom hästar sista biten. Sexa i mål på 1.15,6a/3100m.


Därefter skulle treåriga Easy So Easy deltagit i E3 final för hingstar och valacker, men en hälta satte stopp för tävlande idag. Vi får hålla tummarna för snabb återkomst för fina Easy!


Sist ut var Happy Romeo som inledde långt ner i fältet på invändigt läge. Letade sig ut i andraspår och försökte ta upp jakten men höll mest farten sista biten. Gick i mål som femma på tiden 1.15,4a/2100.


#ChampionChip #VeryCharming #AngelFromAbove #VineVision #EasySoEasy #HappyRomeo

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon