191001Trav på två banor idag men vi inledde på Visbytravet med fyra hästar till start. Tävlingsdagen mynnade ut i en riktig kickstart för oktober månad med två stiliga segrar och en pallplats.


Först ut var Sara Hall som tog karriärens första seger på ett riktigt mersmakande sätt. Inte det minsta bekymrad över sina 20 meters starttillägg inledningsvis. Kördes resolut framåt och satt i täten ur första sväng och väl där blev det som spel mot öppet mål. Segern innebar 25 000 kr in på kontot via en 10 längder luftig marginal ner till loppets tvåa. Tiden över mål blev 1.15,4/2140 vilket är ett nytt rekord.


Vi gratulerar ägargänget hos Easy KB samt skötare Sara Norrström!


Il Capitano stod på tur och gjorde även han en snygg insats på tävlingsovalen. Capitano fick tugga utvändigt om ledaren hela loppet. Kopplade grepp i sista sväng men tröttnade lite sista biten och fick nöja sig med en fin tredjeplats på tiden 1.17,2/2140.


Debutdags för treåriga Ancora som inledde sin karriär på bästa sätt. Klurigt startspår från volten men trots omstarter så skötte hon sig på fint sätt och gick iväg felfritt. Togs på säkerhet inledningsvis och "blev över" till positionen utvändigt om ledaren. Kylig och avvaktande styrning av Claes genererade en härlig strid upploppet ned där Ancora visade vass vinnarskalle och stoppade huvud och hals först över linjen i sista stegen. Segertiden blev 1.19,1/2120 och insatsen belönades med 20 000 kr!


Vi gratulerar Stall Svea Spånga HB som äger, samt Ancoras skötare till vardags, Linn Stolt!Sist ut på Visby denna gång var Saphir C.D. som trilskades bakom bilen och galopperade redan innan fältet lämnat vingen. Följde med i skymundan efter det. Nya tag.


Hemma på fastlandet startade Up To Me på Gävletravet. Hon serverades en perfekt styrning av Rikard N Skoglund där de hittade fram i tredje invändigt från sitt tolftespår. Kom loss över upploppet och spurtade vasst till en andraplats, inte långt ifrån segern. Tiden över mål blev 1.13,4a/1640.


#Ancora #SaraHall #SaphirCD #IlCapitano #UpToMe

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon