191002


Solvalla med fyra hästar.


Vi började med kvalificerings- och premielopp där Jaguar Hill kvalade in som godkänd på tiden 1.20,1/2140. Samtidigt gick tvååriga Freddy W.E. ett godkänt premielopp via tiden 1.31,5/2160. I sulkyn hade han sin uppfödare och ägare Göran Wester.


Först till start var Angel From Above som startade i amatörloppet tillsammans med Jari Åkerfeldt i sulkyn. Ekipaget var snabba ur 20-meters fållan och positionerade sig som tredje häst på innerspår i ett utdraget fält. Tuggade på i samma position loppet ut. Ogillar sedan tidigare stänk och hade väl sämsta tänkbara uppgiften på förhand ur den aspekten. Lite småtrög hela slutrundan men kämpade ändå på med bravur och behöll sin tredjeplats loppet ut. Tiden över mål blev 1.17,8/2660.


Happy Romeo var sist till start och han stämplade ut för dagen via en lätt seger. Äntligen lite utdelning i en annars brokig resultatrad på slutet. Den 'något tunga banan' bekom honom inte det minsta. Kördes direkt till ledningen ur startvolten och väl där blev han ett alldeles för vasst byte för konkurrenterna. Klippte mållinjen med 2 längders marginal på tiden 1.14,4/2140 vilket är ett nytt personbästa över distansen.


Vi gratulerar ägare Stall Citron AB & AB Glömminge Kvarn som dessutom fött upp Romeo. Skötare i ur och skur är Catarina Damström!
#HappyRomeo #FreddyWE #AngelFromAbove #JaguarHill

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon