191027

Breeder's Crown semifinaler och stallet hade tre hästar till start. Först ut var Angel From Above som startade i en av avdelningarna för treåriga ston. Fanns inledningsvis i andra utvändigt vilket sedan blev tredje utvändigt efter positionsförändringar. Ut i tredjespår med 700 meter till mål och betade av slutkurvan i fjärdespår. Gjorde ingen dålig insats men kunde inte heller få grepp om tätklungan och gick i mål som första häst utan pengar på tiden 1.14,2a/2140.


Därefter startade Up To Me i semifinalen för fyraåriga ston som inledde i dödens men blev avlöst efter första halvvarvet. Satt kvar i andraspår när attackerna kom i tredjespår på slutrundan. Kom loss sent på upploppet och spurtade fint till femteplatsen. Någon final blev det inte då bara placering 1-4 tog sig vidare. Tiden över mål blev 1.13,8a/2140.


Sist ut idag var Kentin Day som likt Angel startade i semin för treåriga ston. Kentin fick en resa i fjärde invändigt. Lyckades leta sig ut i spåren på slutrundan och avslutade helt okej till femteplatsen på tiden 1.14,5a/2140 vilket även här innebar att vi får följa finalen från publikplats.


#AngelFromAbove #UpToMe #KentinDay