191030


Trav på två banor idag och vi inleder på Solvalla där Saphir C.D. var först att ge sig ut på tävlingsovalen. Saphir placerades i ett fint slagläge i andra utvändigt och kunde sedan sitta kvar på sista långsidan när fältet fyllde på i tredjespår. Fick lucka lagom in på upploppet och avslutade resolut till en mersmakande andraplats, på håret snuvad om segern. Tiden över mål blev 1.15,6a/2140 vilket är ett nytt personbästa.


Därefter selades Il Capitano ut i ett amatörlopp med Jens Ekstam i sulkyn. Det blev ett offensivt upplägg med Il Capitano pressandes i dödens. Började tröttna något genom sista sväng men höll sedan klart godkänt till fjärdeplatsen på tiden 1.14,8a/1640.


All Cash stod på tur men hennes start kan vi gott glömma. Allt blev tokigt, hängandes i tredjespår, försökte backas ner men fick slopa dom planerna och köras framåt istället. Landade till sist i dödens men hade fått en på tok för tuff resa för att begära något stordåd till slut. Gick i mål oplacerad denna gång men kommer igen!


Slutligen skulle D'Laina gjort en start idag men en försäljning och flytt till nya ägaren genererade i en strykning. Lycka till fortsättningsvis Laina!Till Bergsåker skickade vi stallets ess i monté, Sebastian Hall, som tillsammans med Emilia Leo plockade ännu en triumf under sadel. Inledde kyligt från start och gav sig på ett avancemang mot täten. Väl där fick han ganska direkt press och Emilia valde att släppa för att tassa med i rygg till slut. Genom sista sväng kopplade Sebastian direkt grepp om loppet och gled undan till en enkel seger med 3 längders marginal. "Bergsåkers Oktobermonté" hade 100 000 kr i förstapris och segertiden 1.13,3a/2140 blev ett nytt personbästa över distansen.


Vi gratulerar ägande Stall Garant samt skötare Ellen Bergman!
#SaphirCD #IlCapitano #AllCash #DLaina #SebastianHall

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon